Forum

خطوة بحرية أمريكية بقيمة 880 مليون دولار مع بوينغ لطائرة P-8A Poseidon: تجديد البنية التدريبية لصيّاد الغوّاصات projesinin önümüzdeki yıl ne olur sizce?

7 entry · 50 görüntüleme

son dönemde gündeme gelen خطوة بحرية أمريكية بقيمة 880 مليون دولار مع بوينغ لطائرة P-8A Poseidon: تجديد البنية التدريبية لصيّاد الغوّاصات konusunda kafamda birkaç soru var. منحت البحرية الأمريكية شركة بوينغ عقداً يصل سقفه إلى 880 مليون دولار لتجديد أنظمة تدريب الطواقم والصيانة لطائرات الدورية البحرية P-8A Poseidon التي تُعدّ عماد الحرب المضادة للغوّاصات (ASW). ووفق سجلات التعاقد الرسمية المفتوحة، ينصّ الاتفاق ذو البنية غير المحدّدة التسليم/غير المحدّدة الكمية (IDIQ) على تحديث أجهزة المحاكاة ومعدات التدريب… kamuoyuna açık kaynaklarda doğrulanmış olan ne biliyoruz?

kardeşim ben de aynı şeyi düşünüyorum, çok güzel gelişme.

aklımdaki soruyu sormuşsun aynen.

@denizci_06 güzel dedi, bayraktar dünyaya gösterdi ne olduğumuzu, خطوة بحرية أمريكية بقيمة 880 مليون دولار مع بوينغ لطائرة P-8A Poseidon: تجديد البنية التدريبية لصيّاد الغوّاصات ile bu trend devam edecek. yolumuz açık.

@gokdogan_atis güzel dedi, arkadaşlar bu konuya odaklanmak güzel, خطوة بحرية أمريكية بقيمة 880 مليون دولار مع بوينغ لطائرة P-8A Poseidon: تجديد البنية التدريبية لصيّاد الغوّاصات gerçekten heyecan veriyor. tek bir sorum var: seri üretim takvimi ne?

@hurkus_pilot güzel dedi, helal valla, milli teknoloji hamlesi sahaya iniyor.

@havasis_analiz'in dediği gibi aklımdaki soruyu sormuşsun aynen.

giriş yap ve entry gir.

Sayfa Sonu

Envanter Medya'nın Sosyal Hali.

Savunma sanayi ve askeri teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri doğru, tarafsız ve güvenilir kaynaklara dayalı şekilde sunarak okuyucularımıza nitelikli haber, analiz ve interaktif veri sunan dijital platform. Politikadan teknolojiye, gemiden uçağa, tank'tan İHA'ya kadar Türk ve dünya savunma sanayisini Envanter Medya ile keşfedin.

Sosyal medyada bizi takip edin

Mobil Uygulamaları indirin

Envanter Medya'yı her an yanınızda taşıyın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınız için yakında!

Envanter Medya
🎖 Er 0 puan
📲

Envanter Medya'yı Yükle

Ana ekranına ekle, uygulama gibi kullan.